BIERBOXEN

STANDAARD BIERBOXEN

PROEF DE LENTE BIERBOX

Ben je op zoek naar ontzettende lekkere lente bieren? Wij van The Taste of the Wolve hebben zorgvuldig dit speciaalbier pakket samengesteld voor jou! Dit lente speciaalbier pakket is ook nog eens ideaal voor een bierproeverij. Nu voor maar €20,95!

Speciaalbier boxen online bestellen

Met onze speciaal bierboxen ontdek je gegarandeerd nieuwe speciale bieren. Door onze unieke speciale bieren zal je elke keer enorm versteld komen te staan. In onze speciaalbier boxen vind je zes verschillende speciaalbieren. Hierbij kan elke bierbox een ander speciaalbiertje bevatten dan de vorige bierbox, zodat je elke keer weer verrast wordt door de unieke smaken van het speciaalbier.

Cadeaupakket

Ben je op zoek naar een cadeau voor een bierliefhebber, sinterklaascadeau, voor je vader met vaderdag, kerstpakket of je beste vriend die net is afgestudeerd, of welke 18 plusser dan ook?

Bij The Taste of the Wolve vind je het perfecte cadeaupakket. Kies bijvoorbeeld voor een zwaardere speciaalbier box, een seizoensgerichte bierbox of voor de Wolves Proeverij bierbox. Elke keer zal je weer verrast komen te staan van de smaken van de speciaalbieren die in het cadeaupakket zitten.

Verschillende speciaalbier boxen

Uit ons aanbod van verschillende speciaalbier boxen, kan jij jouw favoriete bierbox online bestellen. Zo hebben wij vier verschillende speciaalbier boxen, deze zijn samengesteld door middel van een bepaalde categorie. Bijvoorbeeld de bierbox ‘Licht en Subtiel’ is voornamelijk voor speciaalbier liefhebbers die liever wat mindere zwaardere bieren willen en die wat toepasselijker is voor de zomer en/of lente. En zo is de bierbox ‘Van Alles Wat’ voor de bierliefhebber die nieuw is in de speciaalbier wereld en zo kan ontdekken wat hij of zij lekker vindt of wilt leren proeven. 

Lekkerste speciaalbieren

Iedereen heeft zijn eigen smaak, dit is belangrijk om te onthouden. Wij proberen altijd om de lekkerste speciaalbieren in een speciaalbier box te doen, maar soms ontkom je er niet aan dat je een bepaald speciaalbiertje gewoon echt niet lekker vindt. Dit is misschien wel juist goed, zo blijft het speciaalbier proeven speciaal en uniek. Zo kom je er ook achter wat helemaal jouw favoriete smaak is.

Nieuw in de speciaalbier wereld

Ben je nieuw in de speciaalbier wereld en heb je geen idee of je speciaalbier wel lust? Wees niet bang en begin met een licht speciaalbier box. In dit pakket vind je de lichtere speciaalbieren en kan je alvast wennen aan de verschillende smaken van speciaalbier. Verrast door de verschillende smaken? Ga dan steeds een stapje hoger op en durf te proeven. Ben je nou benieuwd hoe je speciaalbier moet proeven? Bekijk dan hier de blog en wordt ook een fijnproever als een echte bierista. 

Speciaalbier box kopen?

Ook helemaal verliefd op speciaalbier of wil je graag kennismaken met de speciaalbier wereld? Koop dan bij ons jouw speciaalbier box. Je zal versteld komen staan van de verschillende smaken per biertje. Wil je graag speciaalbier proeven dat helemaal bij deze tijd past? Ga dan voor het seizoensbier pakket, in deze speciaalbier pakketten vind je speciaalbieren van dit seizoen. Wil je graag een bierbox weggeven als cadeau, maar heb je geen idee wat hij of zij lekker vindt? Ga dan voor de speciaal bierbox ‘Van Alles Wat’, hierin vind je speciaalbieren van alle categorieën speciaalbier.   

 
0
WINKELMAND
  • No products in the cart.