Over The Taste of the Wolve


 

Een uit te hand gelopen hobby zeg ik altijd. Maar zo erg is dat niet toch? Een speciaalbiertje hier, een speciaalbiertje daar. Mij hoor je niet klagen!

In mijn koelkast stond geen bier, daarom haalde ik het hier!

Het doel

Ik geloof erg in de kracht van het lokale speciaalbier. Het samenzijn en genieten met vrienden, familie of je partner samen met een goed glas speciaalbier. Ideale vrijdagavond, niet?

Mijn doel is om speciaalbier liefhebbers bier te laten proeven die ze eerder nog nooit hebben geproefd. Dit realiseren door veel samen te werken met kleine lokale brouwerijen die voor vele nog onbekend zijn, waardoor de kans klein is dat jij ze al op hebt. Durf jij nieuwe smaken te proeven?

 

De tijd dringt, dus ik drink mee!


 
 • 19.11.2021The Taste of the Wolve opgericht

  Na een lange voorbereiding is The Taste of the Wolve opgericht.
 • 20-11-2021Eerste bierpakket verkocht

  Eerste bestelling is binnen. Vol enthousiasme ingepakt en persoonlijk bij de klant afgeleverd.
 • 23-03-2022Begin verkoop truien & T-shirts

  Vol trots begint de verkoop van 75 truien & T-shirts! Heb jij ze al voorbij zien komen?
 • 13-06-2022100 verkochte bierpakketten

  Eerste 100 verkochte bierpakketten. Help jij mee naar de mijlpaal van 250 bierpakketten?

Onduidelijkheden, vragen of samenwerkingen?

The Taste of the Wolve staat altijd open voor vragen, opmerkingen of suggesties. Wil jij graag iets vragen? Mededelen? Of wil je als brouwerij aansluiten bij mijn concept? Twijfel niet en neem contact op.



Contact opnemen

 

Ik ben blij dat je bier bent...
...blij dat je bier bent

Waarom The Taste of the Wolve?

Bierpakketten zie je overal: bij de Gall en Gall, supermarkten en bij de dichtstbijzijnde slijterij. Deze bierpakketten zitten vol met bekende speciaalbieren. Denk hierbij aan La Chouffe, Leffe, Affligem en nog meer. Maar de bierwereld is zoveel groter dan deze merken.

Steeds vaker zien we nieuwe lokale brouwerijen opstarten met speciale bieren. Bieren met nieuwe, verfijnde en bomvolle smaken. Dit zorgt voor een unieke combinatie van spanning, beleving en genieten. The Taste of the Wolve wil jou deze ervaring geven met het drinken van speciaalbier. Klinkt veel beter dan die bekende speciaalbieren toch?