Ben jij op zoek naar een goedkoop bierpakket voor een verjaardag, als cadeau of gewoon lekker voor jezelf? Hieronder vind je onze goedkope bierpakketten al vanaf 20 euro! In de bierpakketten vind je altijd 6 speciaalbieren, deze speciaalbieren variëren van lokale Veluwse bieren tot aan échte parels die iets bekender zijn. Verder vind je in de goedkope bierpakketten viltjes en een proefformulier om alle smaken uit het speciaalbier te halen. Koop nu een goedkoop bierpakket en geniet zo snel mogelijk van deze ge-wel-dige speciaalbieren.

Verzending en bezorging

Ja, een goedkoop bierpakket bezorgen we ook gewoon. Hoe? Gewoon met de post. Na het bestellen van een pakketje vullen we het speciaalbier en leuke extraatjes in een stevige doos. In deze doos is er geen mogelijkheid dat de bieren elkaar aanraken. Dus geen kapotte flesjes bij jou thuis als het bierpakket bezorgd is.

Wil jij meerdere goedkope bierpakketten bestellen? Geen probleem! Maar als je meerdere pakketten wilt bestellen combineren wij dit tot één bierpakket. Waarom? Dit scheelt jou en ons extra bezorgkosten. Dus als jij een goedkoop bierpakket als cadeau wilt geven met een bierpakket voor jezelf, moet je even opletten dat dit tot 1 bierpakket wordt gecombineerd. Is het nog niet helemaal duidelijk hoe wij jouw bierpakket bezorgen? Neem dan gerust contact op.

Is het een cadeautje?

Hieperdepiep hoera! Ben jij op zoek naar een geweldig cadeau, maar nog geen idee wat? Een goedkoop bierpakket is een perfect cadeau! Eigenlijk is speciaalbier overal het antwoord op, toch? Het is daarbij ook mogelijk om onze supergave biertas erbij te doen. Voor een super leuke prijs heb jij dan het perfecte biercadeau. Geen gedoe met zelf inpakken en zelf naar de winkel te gaan, maar alles gewoon zo snel mogelijk bij jou op de deurmat. Is dat niet makkelijk?

Iedereen heeft zijn eigen smaak

Iedereen heeft zijn eigen smaak, dit is belangrijk om te onthouden. Wij proberen altijd om de lekkerste speciaalbieren in een goedkoop bierpakket te doen. Maar soms ontkom je er niet aan dat je een bepaald speciaalbiertje gewoon echt niet lekker vindt. Dit is misschien wel juist goed, zo blijft het speciaalbier proeven speciaal en uniek. Don’t worry, beer happy! Zo kom je er ook achter wat helemaal jouw favoriete smaak is.

Goedkoop bierpakket kopen?

Wil jij nu een goedkoop bierpakket kopen? Bekijk dan onze overheerlijke speciaalbier pakketten, kijk per product welke speciaalbieren in het pakket zitten. Liever zelf een selectie maken? Dat kan! Mail, bel of app gerust, wij helpen jou graag bij het uitzoeken van het goedkoopste bierpakket.