Voor echte fijnproevers tijdens de kerstdagen is speciaal het bier kerstpakket samengesteld. Dit kerstpakket met bier is niet alleen lekker om zelf op te drinken, maar ook om weg te geven. Ideale kerstcadeau aan een bierliefhebber! Het bier kerstpakket is gevuld met exclusieve kerstbieren. Kerstbieren die je niet zomaar in elke winkel vindt. Verras jij jezelf of maak je iemand anders gelukkig met dit originele bier kerstpakket?

Bier kerstpakket bestellen

Een bier kerstpakket bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Voeg jouw bier kerstpakket toe in je winkelwagen. Even de bestelling afronden en lekker achteroverleunen. Makkie toch?

Wil jij meerdere speciaalbier kerstpakketten bestellen? Geen probleem! Maar als je meerdere bier kerstpakketten wilt bestellen combineren wij dit tot één bier kerstpakket. Waarom? Dit scheelt jou en ons extra bezorgkosten. Dus als jij een bierpakket kerstcadeau wilt geven met een bier kerstpakket voor jezelf, moet je even opletten dat dit tot één bier kerstpakket wordt gecombineerd. Is het nog niet helemaal duidelijk hoe we jouw speciaalbier kerstpakketten bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op.

Speciaalbier kerstpakket

Ben je op zoek naar een speciaalbier kerstpakket, voor je vader met lootjestrekken, je beste vriendin, collega’s of welke 18 plusser dan ook? Bij The Taste of the Wolve vind je het perfecte speciaalbier kerstpakket voor elke bierliefhebber. Elke keer zal je weer verrast komen te staan van de smaken van de speciaalbieren die in het speciaalbier kerstpakket zitten. Klinkt dat niet goed?

Kerstpakket bierproeverij

Gezellig samen met vrienden of familie genieten van een aantal heerlijke biertjes. Geschikt voor de bierkenner, maar zeker ook voor de nieuwsgierige liefhebber die de uitdaging aan wil gaan. Want in deze doos vind je 6 flesjes van verschillende bieren. In het kerstpakket bierproeverij vind je daarnaast ook bijpassende viltjes. Een kerstpakket bierproeverij is ook nog eens heel gemakkelijk online te bestellen. Ons streven is om een kerstpakket bierproeverij binnen één werkdag te leveren. Deze levertijd kan afwijken in verband met de grote drukte bij de bezorgingsdienst.

Bierpakket kerstcadeau

Ben je op zoek naar een bierpakket kerstcadeau? The Taste of the Wolve biedt jou een origineel bierpakket kerstcadeau aan. In het bierpakket kerstcadeau vind je exclusieve speciaalbieren die heel specifiek worden uitgekozen. Heb je speciale wensen of wil je een grotere bestelling bierpakket kerstcadeau’s doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met info@thetasteofthewolve.nl daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar op 06-18234008.