Voor echte fijnproevers tijdens de herfstdagen is speciaal het bokbier pakket samengesteld. Dit bokbier pakket is niet alleen lekker om zelf op te drinken, maar ook om weg te geven. Ideaal cadeau aan een bierliefhebber! Het bokbier pakket is gevuld met exclusieve bokbieren. Bokbieren die je niet zomaar in elke winkel vindt. Verras jij jezelf of maak je iemand anders gelukkig met dit originele bokbier pakket?

Bokbier pakket kopen

Een bokbier pakket kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Voeg jouw bokbier pakket toe aan je winkelwagen. Even de bestelling afronden en lekker achteroverleunen. Makkie toch?

Wil jij meerdere bokbier pakketten bestellen? Geen probleem! Maar als je meerdere bokbier pakketten wilt bestellen combineren wij dit tot één bokbier pakket. Waarom? Dit scheelt jou en ons extra bezorgkosten. Dus als jij een bokbier pakket wilt geven met een bokbier pakket voor jezelf, moet je even opletten dat dit tot één bokbier pakket wordt gecombineerd. Is het nog niet helemaal duidelijk hoe we jouw bokbier pakketten bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bokbier cadeau

Ben je op zoek naar een bokbier pakket, voor je vader met de herfstvakantie, je beste vriendin, collega’s of welke 18 plusser dan ook? Bij The Taste of the Wolve vind je het perfecte bokbier pakket voor elke bierliefhebber. Elke keer zal je weer verrast komen te staan van de smaken van de speciaalbieren die in het bokbier pakket zitten. Klinkt dat niet geweldig?

Bokbier pakket gezocht?

Ben je op zoek naar een bokbier pakket? The Taste of the Wolve biedt jou een origineel bokbier pakket aan. In het bierpakket vind je exclusieve herfst speciaalbieren die heel specifiek worden uitgekozen. Heb je speciale wensen of wil je een grotere bestelling doen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met info@thetasteofthewolve.nl daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar op 06-18234008.