De dag van de liefde, valentijnsdag. De dag dat jij je geliefde helemaal in het zonnetje zet. En zeg nou eens eerlijk. Hoe kan jij nog meer je liefde uiten dan door een overheerlijk valentijn bierpakket te geven. Een goed valentijn bierpakket vinden is erg lastig. Het liefst wil je natuurlijk een bierpakket geven met bieren die jouw liefde nog niet eerder heeft gehad. Heb jij even geluk, want wij focussen ons alleen maar op kleine brouwerijen. Dus geen speciaalbieren die in elke winkel of slijterij liggen. Koop jouw valentijn bierpakket bij The Taste of the Wolve. De valentijn bierpakketten zijn gevuld met overheerlijke en doordrinkbare speciaalbieren. Perfect voor jouw liefde als beginnende speciaal bierdrinker, maar ook zeker voor de gevorderde.

Valentijn bierpakket bestellen

Een bierpakket voor valentijn bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Voeg jouw bierpakket toe in je winkelwagen. Even de bestelling afronden en lekker achteroverleunen. Makkie toch?

Wil jij meerdere bierpakketten bestellen? Geen probleem! Maar als je meerdere bierpakketten wilt bestellen combineren wij dit tot één bierpakket. Waarom? Dit scheelt jou en ons extra bezorgkosten. Dus als jij een valentijn bierpakket wilt geven met een pakket voor jezelf, moet je even opletten dat dit tot één bierpakket wordt gecombineerd. Is het nog niet helemaal duidelijk hoe we jouw pakketten bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op.

Liefde op het eerste gezicht

Ben jij op zoek naar een geweldig valentijnscadeau, maar nog geen idee wat? Een valentijn bierpakket is perfect! Eigenlijk is speciaalbier overal het antwoord op, toch? Ook zijn onze valentijn bierpakketten ideaal als verjaardagscadeau en nog véél meer. Dus waar wacht je nog op? Geef jouw geliefde ook weer liefde op het eerste gezicht!

Cadeau voor valentijnsdag

Als je op zoek bent naar een valentijnscadeau is een bierpakket het perfecte cadeau. In onze valentijn bierpakketten vind je zes verschillende speciaalbieren die je niet zomaar in elke supermarkt of drankenwinkel vind. Oftewel het perfect valentijnscadeau. In het valentijn bierpakket zitten ook bijpassende viltjes, proefformulier en stickers. Het valentijn bierpakket wordt in een sterke doos bij jou thuis geleverd, zodat jij thuis het bierpakket mooi kan inpakken.