Een origineel vaderdag bierpakket. Het wordt steeds lastiger om een goed bierpakket voor vaderdag te vinden. Het liefst een bierpakket met speciaalbieren die jouw vader nog niet heeft gehad. Heb jij even geluk! Koop jouw vaderdag bierpakket bij The Taste of the Wolve. De vaderdag bierpakketten zijn gevuld met overheerlijke en doordrinkbare speciaalbieren. Perfect voor jouw vader als beginnende speciaal bierdrinker, maar ook zeker voor de gevorderde vader.

Vaderdag bierpakket bestellen

Een bierpakket voor vaderdag bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Voeg jouw bierpakket toe in je winkelwagen. Even de bestelling afronden en lekker achteroverleunen. Makkie toch?

Wil jij meerdere bierpakketten bestellen? Geen probleem! Maar als je meerdere bierpakketten wilt bestellen combineren wij dit tot één bierpakket. Waarom? Dit scheelt jou en ons extra bezorgkosten. Dus als jij een vaderdag bierpakket wilt geven met een speciaalbier pakket voor jezelf, moet je even opletten dat dit tot één pakket wordt gecombineerd. Is het nog niet helemaal duidelijk hoe we jouw pakketten bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vaderdag, de dag dat papa alles mag

Ben jij op zoek naar een geweldig vaderdag cadeau, maar nog geen idee wat? Een vaderdag bierpakket is ideaal! Eigenlijk is speciaalbier overal het antwoord op, toch? Ook zijn onze vaderdag bierpakketten ideaal als sinterklaas bierpakket, kerstpakket, verjaardagscadeau en nog véél meer. Dus waar wacht je nog op? Uitdelen die overheerlijke bierpakketten!

Cadeau voor vaderdag

Als je op zoek bent naar een vaderdag cadeau is een bierpakket het perfecte cadeau. In onze vaderdag bierpakketten vind je zes verschillende speciaalbieren die je niet zomaar in elke supermarkt of drankenwinkel vind. Oftewel het vaderdagcadeau. In het vaderdag bierpakket zitten ook bijpassende viltjes, proefformulier en stickers. Het vaderdag bierpakket wordt in een sterke doos bij jou thuis geleverd, zodat jij thuis het bierpakket mooi kan inpakken.