Een origineel moederdag bierpakket. Het wordt steeds lastiger om een goed bierpakket voor moederdag te vinden. Het liefst een bierpakket met speciaalbieren die jouw moeder nog niet heeft gehad. Heb jij even geluk! Koop jouw moederdag bierpakket bij The Taste of the Wolve. De moederdag bierpakketten zijn gevuld met overheerlijke en doordrinkbare speciaalbieren. Perfect voor jouw moeder als beginnende speciaal bierdrinker, maar ook zeker voor de gevorderde moeder.

Moeder bierpakket bestellen

Een bierpakket voor moederdag bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Voeg jouw bierpakket toe in je winkelwagen. Even de bestelling afronden en lekker achteroverleunen. Makkie toch?

Wil jij meerdere bierpakketten bestellen? Geen probleem! Maar als je meerdere bierpakketten wilt bestellen combineren wij dit tot één bierpakket. Waarom? Dit scheelt jou en ons extra bezorgkosten. Dus als jij een moederdag bierpakket wilt geven met een speciaalbier pakket voor jezelf, moet je even opletten dat dit tot één pakket wordt gecombineerd. Is het nog niet helemaal duidelijk hoe we jouw pakketten bezorgen? Neem dan gerust contact met ons op.

Moederdag, de dag dat mama alles mag

Ben jij op zoek naar een geweldig moederdag cadeau, maar nog geen idee wat? Een moederdag bierpakket is ideaal! Eigenlijk is speciaalbier overal het antwoord op, toch? Ook zijn onze moederdag bierpakketten ideaal als sinterklaas bierpakket, kerstpakket, verjaardagscadeau en nog véél meer. Dus waar wacht je nog op? Uitdelen die overheerlijke bierpakketten!

Cadeau voor moederdag

Als je op zoek bent naar een moederdag cadeau is een bierpakket het perfecte cadeau. In onze moederdag bierpakketten vind je zes verschillende speciaalbieren die je niet zomaar in elke supermarkt of drankenwinkel vind. Oftewel het moederdagcadeau. In het moederdag bierpakket zitten ook bijpassende viltjes, proefformulier en stickers. Het moederdag bierpakket wordt in een sterke doos bij jou thuis geleverd, zodat jij thuis het bierpakket mooi kan inpakken.