Blond bier is een erg populaire keuze voor veel bierliefhebbers vanwege haar verfrissende smaak en heldere kleur. De bieren in dit blond bierpakket variëren van licht tot medium in alcoholpercentage en zijn daarmee perfect voor de beginnende speciaalbier drinker. Of voor diegene die helemaal tot over in de oren is met blond bier. Wil je meer weten over blond bier of wil je graag een blond bierpakket kopen? Biertastisch! Hieronder kan jij je blond bierpakket kopen en lees gerust verder als je meer wilt weten over deze prachtige biersoort.

Terug in de tijd

We moeten helemaal terug naar de middeleeuwen, toen bierbrouwers in België en Duitsland begonnen met het maken van deze stijl bier. Ze gebruikten hiervoor lichte moutsoorten en meerdere hopsoorten in de recepten. Hierdoor kregen de bieren een heldere, gouden kleur en frisse, verfrissende smaken.

Wat zit er in het blond bierpakket?

In ons blond bierpakket vind je 6 blonde speciaalbieren. Welke 6? Dat vind je bij het product hierboven. Verder vind je in het bierpakket viltjes en een proefformulier. Met dit proefformulier proef je speciaalbier als een échte biersommelier.

Wat te eten bij blond bier?

Blond speciaalbier kan je bij ontzettend veel verschillende gerechten eten. Ons advies? Gewoon experimenteren! Probeer gerechten met blond bier en bepaal samen met het proefformulier of je nu meer smaken uit het bier kan halen. Toch een paar suggesties nodig? Hieronder hebben we een paar voorbeelden voor je geschetst:

  • Kaasplankje: Wil je blond bier drinken bij een klein hapje? Zet dan een paar verschillende kaasjes op tafel. Denk hierbij aan kazen, zoals cheddar, brie of gorgonzola. De zoetheid van het bier contrasteert met de zoutige smaken van de kaas en brengt de smaak van het bier naar boven.
  • Visgerechten: De verfrissende smaak van blond speciaalbier is een geweldige combinatie bij visgerechten, zoals gegrilde zalm of ceviche. De subtiele aroma’s en de zoetheid van het bier helpen om de delicate smaken van de vis te versterken.
  • Spicy gerechten: De bitterheid van blond speciaalbier helpt om de pittigheid van spicy gerechten, zoals curry's of geroosterde chilipepers, te temperen, waardoor een geweldige smaakcombinatie ontstaat.

Blond bierpakket kopen?

Wil jij nu graag online een blond bierpakket kopen? Dan zit je bij The Taste of the Wolve goed! Wij verkopen blond bier voor elke speciaalbier drinker, beginner of ervaren. Dit blond bierpakket is voor iedereen top. Of het nu voor een verjaardag, slagings feestje of gewoon zomaar is. Dit blond bierpakket is altijd leuk om te geven.