25 verschillende speciaalbieren
and still counting...


 

Voel jij je ook zo speciaal bier? Uhh, hier. Met onze overheerlijke speciaalbieren is dat wel een zekerheidje. Jij kan namelijk kiezen uit 9 goed gevulde speciaalbier pakketten. In al deze pakketten vind je 6 speciaalbieren, die je niet zomaar in elke winkel vindt. Breng wat leven in jouw speciaalbier wereld!


Hoe het allemaal is begonnen

Een uit te hand gelopen hobby zeg ik altijd. Maar zo erg is dat niet toch? Een speciaalbiertje hier, een speciaalbiertje daar. Mij hoor je niet klagen!

Ik geloof erg in de kracht van het lokale speciaalbier. Het samenzijn en genieten met vrienden, familie of je partner samen met een goed glas speciaalbier. Ideale vrijdagavond, niet?

 

Zeer nette service👌

Bas van Hattem Avatar Bas van Hattem

Heerlijk genoten in het zonnetje van dit op maat samengestelde bierpakketje van The Taste of the Wolve. Bedankt voor de snelle service het was weer genieten. ☀️🍻

Henrick van Raalte Avatar Henrick van Raalte

The taste of the Wolve heeft originele bierpakketten, voor een mooie prijs! Het contact is prettig en de website ziet er keurig uit!

Thomas Botter Avatar Thomas Botter

(On)bekende speciaalbieren

Hé speciaalbier liefhebber! Jaa, jij ja. Wil jij graag nieuwe speciaalbieren uitproberen? Speciaalbieren waar het water van uit je mond loopt? Heb jij even geluk. Want bij The Taste of the Wolve kopen we voornamelijk in bij de lokale kleinere brouwerijen. Doordat we goed contact hebben met kleinere lokale brouwerijen, weet jij hoogstwaarschijnlijk zeker dat je het volgende biertje nog niet heb geproefd. Waardoor jij telkens achter de overheerlijke nieuwe smaken van speciaalbier komt. Klinkt dat niet geweldig?

Speciaalbier pakket bestellen

Een speciaalbier pakket bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Al onze pakketten zijn opgedeeld in categorieën. Zo heb je bijvoorbeeld een pakket met lichte speciaalbieren, een blond bierpakket en een bierpakket met zwaardere speciaalbieren. Speciale bierpakketten voor kerst en sinterklaas, maar ook speciaalbier pakketjes voor vaderdag, moederdag, 50 jarig jubileum, als bedankje en valentijnsdag. Naast standaard bierpakketten heb jij ook de mogelijkheid om een seizoensbier pakket te bestellen. Spreekt wel voor zich toch? Elk seizoen (lente, zomer, herfst en winter) een nieuw speciaalbier pakket.

Bierpakket bestellen en bezorgen

Ja, een bierpakket bezorgen we ook gewoon. Hoe? Gewoon met de post. Na het bestellen van een speciaalbier pakket vullen we het speciaalbier in een stevige doos. In deze doos is er geen mogelijkheid dat de bieren elkaar aanraken. Dus geen kapotte flesjes bij jou thuis als het bierpakket bezorgt is.

Wil jij meerdere speciaalbier cadeaupakketten bestellen? Geen probleem! Maar als je meerdere speciaalbier pakketten wilt bestellen combineren wij dit tot één bierpakket. Waarom? Dit scheelt jou en ons extra bezorgkosten. Dus als jij een cadeaupakket wilt weggeven met een bierpakket voor jezelf, moet je even opletten dat dit tot 1 bierpakket wordt gecombineerd. Is het nog niet helemaal duidelijk hoe wij jouw bierpakket bezorgen? Neem gerust contact op.

Voor ieder wat pils!

Speciaalbier pakketten van The Taste of the Wolve zijn drinkbaar voor iedereen. Voor ieder wat pils! Nouja, als je minimaal 18 jaar bent. Ben jij een beginnende bierdrinker? Kijk dan eens naar ons Van Alles Wat of Licht & Subtiel speciaalbier pakket. In deze speciaalbier pakketten vind je voornamelijk speciaalbieren die gemakkelijker te drinken zijn voor de beginner. Meer een biermaster? Dan weet jij heel goed welke speciaalbieren je lekker vind en welke niet. Bekijk per bierpakket de verschillende speciaalbieren en bepaal of ze passen bij jouw wensen.

Ben jij nou een echte IPA liefhebber? Heb jij even geluk zeg! Onze bloedgroep is namelijk IPA+. Wij hebben speciaal voor de echte IPA liefhebbers het IPA bierpakket samengesteld. 6 IPA bieren waarvan 3 verschillende. Ideaal om te delen met je mede IPA bierliefhebber.